Workshops

En annorlunda jonglör...

Mina cirkusworkshops brukar uppskattas av ett brett åldersspektrum allt ifrån skolbarn till vuxna företagsgrupper. Du kan boka antingen en öppen eller en sluten workshop. Utrymmet som krävs beror på hur många som beräknas delta, en bra takhöjd är att alltid föredra. Sommartid går det även utmärkt att hålla till utomhus. Standardtiden för en workshop brukar vara två timmar men finns andra önskemål går det givetvis att ordna.

 

Öppen Workshop:

“Prova-på-cirkus” - Jag tillhandahåller utrustning och besökarna kan på eget bevåg testa sina färdigheter så länge de själva känner för det. Jag samt, vid behov, fler cirkuspedagoger går runt bland besökarna och ger tips och teknikråd. Lämpligt för event med folk i rörelse.

 

Sluten Workshop:

Här går jag igenom och demonstrerar de olika cirkusgrejerna lite mer på djupet, givetvis anpassat efter deltagarnas eventuella förkunskaper.

Detta brukar vara mer fokuserat och ett bättre alternativ för grupper mer inriktade på att utvecklas inom ett eller fler av de olika cirkusteknikerna.

 

Workshopsutrustningen består i sin helhet av jongleringsbollar, käglor, ringar, diabolo, poi, flowersticks, cigarrlådor, dukar, hattar, balansfjädrar, enhjuling och slackline. Detta kompletteras allteftersom med mer spännande saker.

 

Det går såklart bra att kontakta mig även om du har andra önskemål, det mesta går att lösa. Jag kan tex erbjuda specialworkshops/kurser med mer specifikt fokus på ett önskat område. Bland annat kan kurser i diverse eldkonster hållas på begäran.

 

 

 

 

Ett urval av min workshopsutrustning: