Showen

En annorlunda jonglör...

 

 

 

Tänk dig en rejäl mängd traditionell jonglering som du skruvar till ordentligt och sen slänger in diverse resultat av många års experimenterande. Alltihop fogas sedan samman med en personlig Turekrydda för att på så vis ge publiken en unik upplevelse.

 

Showen är lämplig för både barn och vuxna och passar i de flesta sammanhang såsom festivaler, marknader, mässor, fester, företagsevent osv. Den kan även anpassas efter önskemål och behov för att passa ett specifikt event eller tema.

 

Innehållet består bland annat av: jonglering med bollar, ringar, käglor och knivar, rola bola-balansering, eldslukning, kontaktjonglering, lasso och en hel del annat som är svårt att sätta ord på. Showens olika moment har testats och utvecklats under ett antal år, bland annat på gator och torg runtom i Europa och den utvecklas fortfarande.

 

Showen i fullängd är ca 40 minuter lång men kan göras kortare eller delas upp i mindre separata delar efter önskemål. Föredömligt är en plan markyta på minst 5x3 m och en takhöjd på minst 4 meter för att alla moment i showen ska kunna utföras. Om detta inte är möjligt så går det att anpassa showen efter utrymmet.