Eld

En annorlunda jonglör...

 

Elden ger en helt ny dimension till uppträdandet. Och brukar vara extra populärt under de mörkare årstiderna då kontrasten mellan mörker och ljus blir extra effektfull.

 

Varför nöja dig med marschaller när du kan anlita en eldjonglör?

 

Eldkonsterna är en effektfull ögonfångare för i stort sett vilket event som helst, antingen som en renodlad eldshow till musik eller som ett effektivt dragplåster vid entrén för att sticka ut från omgivningen. Det går givetvis att uppträda i dagsljus, men för att få ut mesta möjliga effekt från elden rekommenderas att eldkonsterna utförs i skymningsljus eller mörkare.

 

Jag har spenderat hundratals timmar jonglerandes med eldfacklor framför publik och har med åren byggt upp ett antal säkerhetsrutiner för att göra varje eldshow så säker som möjligt för såväl publik som omgivande byggnader. Jag har även under ett antal år jobbat som deltidsbrandman vilket utvecklat mitt säkerhetstänk ytterligare. Elduppträdanden utförs i stort sett uteslutande utomhus, undantag kan göras i enstaka fall såvida förutsättningarna är tillräckligt säkra i den önskade showlokalen.

 

Förutom jonglering med facklor uppträder jag även med eldslukning och poi.

 

 

Filmklipp från ett litet uppträdande:

 

 

Bildgalleri: